16 C
Skopje
Tuesday, October 17, 2017

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ НИШТО ВО ЖИВОТОТ

ХРАБРИ МАЈКИ | Одбила лечење на туморот за да се породи...

Пред пет годинив Јелена Трикиќ-Дуновиќ одбила терапија и третман на туморот за да се породи. Никола Дуновиќ, син на починатата Јелена Трикиќ-Дуновиќ, позната како "Мајка...

СЕМЕЈСТВО И ЗДРАВЈЕ

Вежбањето го намалува ризикот од депресија

Редовното вежбање значајно го намалува ризикот од депресија, состојба која во светот погодува околу 350 милиони луѓе. Вежбање три пати неделно ги намалува шансите за...

Покрупните бебиња подобри ученици

Едно истражување, спроведено во САД тврди дека децата со поголема тежина при раѓањето имаат подобри оценки во училиште кога ќе пораснат. Заклучоците на истражувачите од...

РЕЦЕПТИ И ЗДРАВА ИСХРАНА

СЕ ЗА ВАШИТЕ МИЛЕНИЦИ

Животните во Зоолошката градина во Каракас угинуваат од глад | Фото/Видео

Околу 50 животни во Зоолошката градина во Каракас, најголемата во Венецуела, последниве шест месеци угинале од глад , поради постојан недостиг од храна, јавуваат јужноамериканските...
loading...
loading...

НАЈНОВО

НАЈЧИТАНО

ЗАНИМЛИВОСТИ

ИНТЕРВЈУ

ХОРОСКОП