Ако ви дојде вакво нешто на ѕид, не кликајте ништо, ВИРУС е … !!!

667
Booking.com INT

Фејсот повторно е нападнат со вирус. Овој пат ќе добиете објава на вашиот ѕид како инфо за вашите Топ 5 посетители. По никоја цена не отварајте, ако сакате и понатаму да си го имате профилот. Позз.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Споделете со вашите пријатели … !!!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...