Ако сакате повеќе пари да влезат во вашата куќа, ова се правилата што треба да ги почитувате!

1830
Booking.com INT

Сè има своја енергија, па така и парите. Повеќето луѓе сакаат да имаат што повеќе пари. За да стигнете до нив, се разбира, треба да се трудите и работите напорно.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Исто така, треба и да го споделувате. Т.е. да им помагате на сиромашните.

Споделувајте го и така ќе имате повеќе, верувајте ни. Ќе помогнете некому, а така и ќе се чувствувате подобро поради тоа.

За да привлечете убави работи во вашиот живот, потребно е да внимавате на распоредот на стварите во вашиот дом.

Немојте да бидете премногу мрзливи да собирате работи што повеќе не ви требаат, бидејќи нема да имате простор за нови.

Парите имаат енергија, па ако ги потрошите брзо, тие, како и енергијата, лесно ќе заминат кај некој друг.

Ако го уредувате вашиот дом, не претерувајте со некои креативни идеи ако не можете да ги реализирате, туку усогласете ги со вашите пари и енергија.

И уште еднаш, да напомнеме, дарувајте колку можете повеќе пари, особено на оние што ги сакате и на кои им е потребен, само така ќе бидете благословени уште повеќе.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...