Анџелина Џоли е хоспитализирана бидејќи има само 35 килограми?

3915

Американскиот весник „National enquirer“ пишува дека познатата глумица Анџелина Џоли (41) наводно е хоспитализирана. 

Весникот објави фотографија од нејзината моментална физичка состојба, со тврдење дека таа тежи само 35 килограми.

Исто така во весникот беше објавена фотографија од амбулантно возило што наводно стои пред вилата на Џоли.

Реакциите на читателите се поделени, додека едните се шокирани поради состојбата на Џоли, другите оценуваат дека станува збор за фото-монтажа.

loading...