АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ на Република Македонија

2989
Booking.com INT

Горештините оваа година ќе бидат ненормално големи. Во недостаток на вода птиците и животните ќе умираат. На вашите балкони и блиската околина имајте сад со вода за нив.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ве молам, проследете понатаму … !!!

milenicinja i voda

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...