АПЕЛ ДО СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

11850
Yellow Bellied Sunbird
Booking.com INT

И оваа година горештините земаа замав, ќе бидат ненормално големи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во недостаток на вода птиците и животните ќе умираат, па затоа апелираме до сите граѓани во Македонија на своите балкони, влезни врати, премини, дуќани, ресторани, кафетерии, хотели, пиљари, да остават по некоклку сада со вода.

Се надеваме дека овој апел ќе стаса до секој кој има бар малку има грижа и совест за својата животна средина.

Споделете со вашите пријатели … !!!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...