Апел за помош на Василие Петридов

2222
Booking.com INT

Василие Петридов (14г) боледува од ретка болест: прогресивна мускулна дистрофија.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Потребни се 46000 евра за 3 третмани со репрограмирани матични клетки во Москва кај доктор Пјетар Гарјаев.

Направен е прв третман на 7 март после што има очигледни подобрувања.

Да му помогнеме сите заедно на Василие во оставрување на неговиот сон!

Телефонски броеви за донации

Телеком 070 143 444 и ВИП. Оне 143 464

Трансакциска сметка: 270-7000244647.07

АД. Халк Банка Скопје

Споделете со вашите пријатели … !!!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...