Апел за помош | Се бара информација за исчезнато лице

722
Booking.com INT

Исчезната е Сњежана Тојачанец 52 годишен професор на Земјоделскиот факултет и поранешен претседател на Заедницата на Хрватите во Република Македонија. Живее во населбата Тафталиџе. Излегла од дома рано наутро, по пижами и кафеаво палто. Секој кој има информација за оваа личност може да обрати на телефонскиот број на претседателот на Заедницата на Хрватите во Република Македонија Андон Хуљеван, а телефонскиот број е следниот 078 344 533.

Bitcoin Exchange CEX.IO

СПОДЕЛЕТЕ СО ПРИОЈАТЕЛИТЕ … !!!

تم نشره بواسطة ‏‎Snjezana Trojacanec‎‏ في 12 أكتوبر، 2017

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...