„Астрономиа октопус“ – величествен часовник | Фото

783
Booking.com INT

Најновиот часовник на „Јакоб енд Ко“ брендот – „Астрономиа октопус“ е неверојатно заводлив. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ова парче на часовничарска магија може да се набљудува како еволуција на „Астрономиа“ моделите, со величествен скулптурен октопод во сржта на композицијата.

Сместен во преубаво сафирно куќиште. овој часовник е вистинско уметничко дело.

За изработка на овој часовник биле потребни 37 недели.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...