Бизарен тренд на интернет (фото)

427
Booking.com INT

Добро е познато дека мајките и татковците знаат да претераат кога се во прашање нивните деца, а најнов доказ за тоа е бизарната мода што се шири на интернет.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Имнео, на интернет страната „Life of Dad“, наменети за татковците, се појави предизвик кој татко ќе успее да нареди повеќе тркалезни снегулки на своето дете.

Бизарен тренд 1

Така, Фејсбук веднаш го преплавија фотографии на деца со снегулки по телото.

Бизарен тренд 2

Патрик Квин, основач на страницата „Life of Dad“, за „Биз Фид“ откри дека токму тој го смисли овој необичен предизвик, играјќи се со новородениот син.

Бизарен тренд 3

– Му ставив една снегулна на носот додека спиеше и почнав да ставам се додека може да собере. Така се почна, изјави Квин.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...