Божик на 400 километри од Земјата | Видео

1026
Booking.com INT

Астронаутите на НАСА кои се наоѓаат на Меѓународната вселенска станица, одлучија на свој начин да го одбележат Божик според Грегоријанскиот календар.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Имено, како што соопштија од Агенцијата, тие вчера добија слободен ден кој го минаа главно во разговор со семејствата. А, добија и специјален оброк.

– Среќен Божик на сите кои се на Меѓународната вселенска станица!, напиша на Твитер инженерот на НАСА, Марк Ванд.

На екипажот на МВС неодамна им се придружија уште тројца астронаути, кои на оние што веќе беа таму, и им однесоа подароци од семејствата и од пријателите.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...