ВАГА – Божица на љубовта

11556

Една од заблудите, кога станува збор за Вагата, е нејзината неодолива насмевка и шарм.

Никогаш не заборавајте дека таа е апсолутно шармантна и насмеана со сите, и дека ако сакате да направите нешто повеќе со неа, ќе мора повеќе да се потрудите.

Значи, тоа што ви се насмевнала, не значи дека ќе легне на прва со вас!

Имате само една шанса!

Споделете со вашите пријатели … !!!

loading...