Венчавка поради која ќе заплачете | Кажа “да”, а потоа засекогаш ја напушти | Видео

6976
Booking.com INT

Еден пар од Филипините Роден Го (29) и неговата девојка Лиз Мееј (30) се главни актери на видео запис кој го допре целиот свет.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Поточно, Роден кон крајот на мај ѝ предложил на неговата девојка, а неколку дена подоцна, лекарите му дијагностицирале рак на црниот дроб во напредна фаза.

Предвидувањата за опоравување биле песимистички. Секој ден здравјето му се влошувало и деновите практично му биле изброени. Неговата последна желба била да се ожени за Лиз во кругот на своите најблиски, вклучувајќи ја и нивната двегодишна ќерка.

Тие имаа само 12 часа за подготвка, а бидејќи беше во многу тешка состојба решија венчавката да се одржа во болницата и така последната желба на Роден е исполнета.
За жал, тој почина на 11 јуни, неполни 10 часа откако тој рече “да”.

Видеото го објави неговиот брат.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...