Видео, кое ќе ве разнежни | Како еден обичен ден го гледа мајката, а како детето?

830
Booking.com INT

Често пати се вели дека во родителството деновите се долги, а годините куси.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Следува прекрасно видео, кое го освои светот и кое ги прикажува токму оние обични денови, кои на мајките им изгледаат бексрајно долги, додека нивните деца ги набљудуваат од поинаква перспектива.

Во чест на Денот на мајките, влогерот Естер Андерсон направи видео, кое прикажува еден обичен ден од две перспективи, прво од мајчината, а потоа од таа на ќерката.

Додека мајката е уморна и истрошена, обидувајќи се се да постигне и пред очите и се само тешките моменти, спомените на нејзината мала ќерка покажуваат нешто сосема поинакво. Таа се сеќава само на убавите моменти од денот, кој минал.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...