Внимавајте што правите | Инстаграм ќе ве „цинкари“ кај пријателите

1583
Booking.com INT

На Инстаграм од неодамна може да им се испраќаат „еднократни“ пораки на пријателите, кои кога примателот еднаш ќе ги прочита, тие исчезнуваат.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Но, ако мислевте дека пораката ќе можете да ја зачувате „скриншот“ и дека за тоа никој нема да ја знае, сте се излажале.

Имено, инстраграм во таков случај веднаш го извествува испраќачот дека сте ја зачувале пораката и дека може да се најде во непријатна ситуација ако станува збор за содржина која никој освен вас не треба да ја види.

Добра работа е тоа што е само за пораки, а не и за јавни приказни за Инстаграм кои траат 24 часа.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...