„Врата за тештата или свекрвата“ – нов интернет хит од Хрватска (фото)

4474
Booking.com INT

Хрватската Фејсбук група „Дневна доза на просечниот Далматинец“ објави фотографија од една куќа во изградба во местото Имотски, која стана вистиснки интернет хит.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Под наслов „Врата за тештата или свекрвата“ на групата е објавена фотографија на која се гледа излезна врата на горниот кат од куќа, која води во празно.

– Веројатно сметаат дека нема да паднат, бидејќи и двете летаат на метла, беше еден од коментарите на фотографијата.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...