Врколак од Турција | Берберин од Дијарбакир објави видео со кое ги шокира фановите! Видео

2514
Booking.com INT

За само четири дена по објавувањето, видеото има видено повеќе од 1,4 милиони прегледи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Берат Polatoglu, бербер од Дијарбекир во Турција, објави на својот профил на Инстаграм кратко видео во кое тој го сними влакнестиот заден дел на еден од своите клиенти.

За само четири дена по објавувањето, видеото го имаат видено повеќе од 1,4 милиони луѓе, повеќе од кралицата Ким Кардашијан на ријалити за недела дена.

Човеков кој се шиша и бричи има грб и тело покриено со дебели црни влакна. Берат, по отстранувањето на вишокот коса, може да направи фризура каква и да посака.

Некои зараснатиов маж го споредија со Чубак од Војна на ѕвездите.
Прекумерните влакна кај некои луѓе е забележана како болест наречена hipertricoza.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...