ГТИ детска количка инспирирана од легендарниот Голф | Видео

1040
Booking.com INT

Голфот ГТИ на Фолксваген е една од најголемите икони кога станува збор за силниот хечбек, а фановите сега можат за своите деца да купат и ГТИ количка. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Количката е украсена со детали карактеристични за ГТИ, пресвлечени со препознатливата ткаенина, а рачките потсетуваат на волан.

Тука се и осовините кои покрај тркалата, кои се минијатурна реплика на ГТИ бандажите, даваат на количката спортски изглед. Аулиминиумскиот рам исто така е многу привлечен.

На задниот дел има торбица што се вади во која можат да се стават шишенца, пелени, играчки и други предмети потребни за дете.

Количката ја продава германската компанија Knorr-Baby.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...