Десет златни правила за вечна љубов

1712

За успешен брак потребно е да се заљубите повеќе пати, секогаш во истата личност, истакнува американскта новинарка и писателка Мињон Меклафин.

Треба да се научи како да се биде среќен во бракот, како да се биде вистински задоволен покрај саканото лице.

Има десет мудрости кои можат да помогнат во тоа, а се за двајцата партнери.

loading...