Десет навики кои ве издвојуваат од масата жени

26880
Booking.com INT

Секоја жена не се однесува како дама, а тоа најдобро го покажува нејзиното однесување во друштво и основното воспитание кое го носи од дома.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Следниве работи ја издвојуваат дамата од масата жени:

1. Вистинската дама има гордо држење. Исправен грб и сигурен став е знак на достоинство.

2. Вистинските дами секогаш одговараат со „молам“, а не со „што е“. Основната култура е многу важна.

3. Вистинските дами никогаш, ама баш никогаш нема да запалат цигара на улица (или додека возат автомобили со една рака). Ако дамата воопшто и пуши, тоа е резервирано за седење и за некоја просторија.

4. Вистинските дами секогаш се пристојно облечени. Ниту премногу дотерани, ниту премногу обично. Едноставно убаво изгледаат во сите прилики.

5. Вистинските дами никогаш не се расправаат. Тие имаат став: Конфликтите не решаваат ништо и тие не носат ништо позитивно.

6.Вистинските дами никогаш не пцујат. Никогаш нема да слушнете од вистинска дама грд или навредлив збор.Тоа е под нивното ниво.

7. Вистинските дами никогаш нема да си дозволат да бидат во друштво со некултурни личности без разлика дали се машки или женски. Таа се повлекува од таквите луѓе, бидејќи не го поддржува нивното однесување.

8. Вистинската дама секогаш е чиста, со чиста коса и облека и убаво мириса. Не претерано, но секогаш мириса. Секогаш на себе има пристоен парфем и со стил.

9. Вистинските дами немаат тетоважи на видливи делови од телото. Тоа за нив е интимна работа.

10. Вистинската дама нема ставено на себе многу шминка и не носи многу накит.  Дискретна шминка и суптилни обекти, елегантен прстен и ланче. Таа оддава впечаток на нежна и грациозна жена.

Вистинската дама се почитува себе си, не моли за љубов и не трпи понижување од мажите. Таа е среќна и задоволна и кога е сама и кога е со партнер.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...