Добро утро | Бидете љубезни и со став на добрина – Видео

1721
Booking.com INT

Љубезноста е чин на вера, добрината е став, тоа се поглед и допир и ништо не ве чини. Да го започнете денот со добрина значи да се биде среќен од внатрешноста …

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ora della pappa 🙂

تم نشره بواسطة ‏‎Orme a 4 zampe‎‏ في 8 نوفمبر، 2016

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...