Еве како вселената звучи – Баш морничаво | Видео

502
Booking.com INT

НАСА објави компилации од аудио записи од нивните најпознати вселенски мисии.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Списокот се состои од избрани аудио-снимки регистрирани во близина на Јупитер, Сатурн 

Наместо снимање звучни бранови, НАСА ги искористила сензорите за електромагнетни зрачења и потоа се префрлени во звучен запис.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...