Еве како изгледаат обичните минувачи снимени со термичка камера | Видео

613
Booking.com INT

Нема да поверувате што се правиме низ градот додека чекаме автобус, вадиме пари од автомат, преминуваме улица, но кога ќе видите, и самите ќе кажете дека тоа е нормално, арно ама, на камера тоа изгледа малку поинаку.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Тимот на каналот “BANANA FACTORY” одлучил да прошета по градот и да ја пробаат својата нова, но скапа термичка камера FLIR. Но не ни сонувале дека во својот “експеримент” ќе снимат голем број луѓе кои очигледно сакаат да се “олеснат” на јавни места.

Непријатните гасови од стомакот можеме да ги слушнеме и намирисаме, а со голо око не можат да се видат, сѐ до сега. Погледнете го видеото и уверете се сами …

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...