Еве како изгледа кога една просидба ќе тргне наопку … Видео

660

Сите ние замислуваме дека тоа ќе биде момент за паметење. И да, така е, само не на начинот на кој сме ја замислиле.

Погледнете како, навидум една идилична просидба, може да тргне наопаку …

Дека работите во животот обично не одат заедно по планот, докажаа и овие парови, кога дошло времето за просидба. Но, иако сме гледале лоши ситуации за време на просидба, овие апсолутно брутални.

Погледнете како тоа изгледа:

Marriage Proposal Fails

These marriage proposal fails are absolutely BRUTAL to watch. ?? http://mrie.cl/cqDppJV

تم نشره بواسطة ‏‎Marie Claire‎‏ في 14 سبتمبر، 2017

loading...