Еве што ве чека во љубовта и бизнисот од 30. 10. до 05. 11. 2017

5906
Booking.com INT

Оваа недела, дисипацијата (раздорот) меѓу планетите, ќе влијае и на вашиот љубовен живот. Од една страна, во петок, Венера влегува во секстил со Сатурн, а полната Месечина во знакот на Бик, покажува дека постојат шанси да остварите љубовна врска со стабилна и сензуална личност.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Потоа следи пресврт. Истовремено, на полна Месечина во знакот на Бик и опозиција на Венера со Уран ќе ги разбрануваат работите на љубовен план. Може да почувствувате несигурност, недоверба и оддалечување од партнерот.

Решение? Престанете да размислувате како треба да изгледа љубовта, опуштете се и уживајте во неа каква што е.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...