Еве што нѐ чека во љубовта и работата од 6 до 12 ноември

5493
Booking.com INT

Кога се работи за прашањата на срцето, земате сѐ или ништо. Од вторник до 1 декември, Венера поминува низ знакот на Скорпија, што ќе влијае на длабока и поинтимна поврзаност во љубовните односи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во исто време, меѓутоа, нејзиното поместување може да ја пробуди вашата љубоморна страна и да ги подгрее несигурноста и стравот од издавање.

Не се однесувате како да ја поседувате саканата личност. Таков пристап на врската само може да ве боцне таму каде што веќе ве боли.

 

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...