Еве што се случува кога спиете со шминка

1208
Booking.com INT

Не треба да бидете дерматолог за да знаете дека спиењето со шминка е ужасна идеја. Тоа не е добро за вашата кожа ниту за вашата постелнина.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...