Еден од најпосакуваните мажи во светот е „мамин син“

2209
Booking.com INT

Кога за возрасен човек ќе кажете „мамин син“ тоа вообичаено не подразбира позитивен контекст. Но некои од холивудските ѕвезди можат да се опишат вака, а еден од нив е и Метју Меконахи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

– Мајка ми не ми дозволуваше да се одзивам на надимаци, и ме казнуваше секојпат кога ќе се одзвев на  Мет. Сите знаеја дека мораат да ме викаат со целото име, раскажа холивудскиот актер.

Неговата мајка Мери Кетлин Мекеј има 84 години, но тој и денес од неа бара дозвола за многу работи, па така морал да ја праша дали празниците може да ги помине со својата сопруга Камила Алвеш и нејзиното семејство во Бразил.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...