Жените најчесто ги изневеруваат своите партнери со помлади мажи

2556
Booking.com INT

Едно истражување во кое учествувале 11.000 жени, покажува дека дури за 70 отсто од нив изјавиле дека најважно е љубовникот со кого го изневеруваат сопругот да биде млад.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Со други зборови, 70 отсто од “неверните“ жени бараат помлади љубовници.

Некои од испитаничките признале дека се во среќни и добри брачни однсои, но причина за неверство се желба за промени во сексуалниот живот или недостиг на редовен секс.

Во приказната влегува млад маж кој освен што е на врвот на сексуалната моќ, прави жените да се чувствуваат помлади, посакувани, женствени и во основа подобро.

Некои од испитаничките признале дека со денови по средбата со помлад љубовнк се чувствуваат среќно и исполнето и дека тоа позитивно влијае на квалитетот на нивниот брак.

Во случај да се прашате за колку помлад маж се работи, просекот е 34 години.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...