Жените не толерираат непочитување, уривање на соништата и затворени мажи

3934
Booking.com INT

Кога е во прашање љубовниот и емотивниот живот постојат работи преку кои ниту една жена не треба да помине.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Ако сака да го задржи своето достоинство, најдобро е на партнерот веднаш да му каже што никогаш не би толерирала.

Еве ги работите кои жените не ги толерираат

Непочитување

Многу важен фактор во секој однос, па и љубовниот, секако е почитувањето. Има моменти кога мажот ја покажува својата друга страна. Тогаш девојките се запрашуваат што прават во таква врска и дали вреди да останат.

Ги урива вашите соништа

Ако жената има сон и цел кон која тежнее, а партнерот и стои на пат, зборувајќи и дека не може тоа да го напрви, тогаш веднаш треба да го елиминира од животот.

Жените не сакаат затворени мажи

Секоја самостојна жена не сака мажи кои се емотивно затворени. Жените ги делат сите тајни со партнерот и истото сакаат да го добијат од него.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...