Жените причинуваат најмногу главоболки во семејството

1107
Booking.com INT

Жените се оние членови на семејството, кои ни причинуваат најмногу главоболки, од причина што внесуваат најмногу чувства и емоции во односите со најблиските, се посочува во најновото истражување на израелскиот универзитет Бар Илан и на калифорнискиот Беркли Универзитет.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Резултатите говорат дека 15 отсто од испитаниците признале дека имаат проблематични семејни односи… Оние кои предизвикуваат најмногу проблеми се бабите, потоа – сопругите и сестрите.

Во испитувањето учествувале 1.100 жители од Сан Франциско, на возраст меѓу 20 и 70 години.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...