Женски АНТИХОРОСКОП | Бик

53606
Booking.com INT

Разбојничко, тешко и просто суштество.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Кравите се едни од ретките суштества кои навистина не можат да ја утврдат состојба на досада која ја побудуваат кај соговорникот. Нивната фасцинација со темата за своите телесни функции и проблеми (кога добиле, кога не добиле, што им рекол гинекологот, кои бои и форма е осипот кој им се појавил на интимното место минатиот четврток) за кои зборуваат отворено пред некој кој за прв пат го гледаат во животот, навистина можат да запрепастат друго лице и да го наведат да се запраша со каков простак имаат работа.

Но, тоа не е пречка за кравите за да продолжат, како и во сѐ друго во својот живот – со широко затворени очи и тврдоглаво и бунтовно со главата низ ѕидовите. Суровата енергија и слепилото се недостатоци со кои ги компензираат сите други свои недостатоци.

Она што го гледате во жената крава тоа ќе го добиете, засекогаш. Немојте да живеете во илузија дека ќе се подобрат и дека ќе се развијат во животот. Она што го добиваат со раѓање во главата останува до последниот ден.

Кравите не се поглупави од другите, едноставно мозокот за нив не е за употреба. А кога како маана кај жените се забележува отсуство на мозочна активност, тогаш тоа е навистина нешто што сериозно недостасува.

Клик на Женски АНТИХОРОСКОП ве води на Близнаци.

Женски АНТИХОРОСКОП | Близнаци

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...