Женски АНТИХОРОСКОП | Овен

53098

Тапи за живот. Тешко е на овците да се гледа како на женски суштества, повеќе како на машки партнери во женско тело со кои е можно да имате секс без преиспитување на својата хетеросексуалност. Немаат ниту една особина која нормален човек ја бара.

Тие немаат нежност, премногу се себични и се нападни, не го користат мозокот, немаат емоционална интелигенција, не се предаваат, и не го следат партнерот (да, тоа се главно особини на нормални мажи).

Завршуваат во животот со кретени, бидејќи нивниот избор на партнер е ужасен и потоа задолжително се изненадени кога се измамени или напуштени. Воглавно потребно им е многу време за да ги разберат нештата, ако тоа воопшто некогаш се случи.

Не е познато со што избираат (со мозок, секако не), но, златната поговорка: “Со кој си, таков си” зборува доволно за нивсебе.

Сѐ на сѐ, елегантно преминувам кон следниот, поженствен, но, исто така, глуп знак …

Клик на Женски АНТИХОРОСКОП ве води на Бик.

http://5.9.225.129/~kukuriku/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-%D0%B1%D0%B8%D0%BA/

loading...