Женски АНТИХОРОСКОП | Рак

53318

Луда кучка.

Ниту една од жените во овој знак не е нормална. Знаете за оној тип на жени кои се смеат манијачки со грч на лудило на лицето и со крвав нож во рака, додека стојат на врвот на зграда која е полна со лешеви и во пламен, и во која полицијата ќе мора да испука два патрона калибар 12 со крупна сачма (бидејќи еден не е доволен) да ги елиминираат?

Тоа е жената рак.

Не е случајно што во коренот на зборот лудак (loonatic), односно владетел на овој знак. Си имате работа со ментално непресметливи лица кои ја менуваат својата личност од една крајност во друга.

Еден ден се претвораат во вашиот најлош непријател и садист, а веќе следниот ден повторно се “старите”, иако со блага амнезија во однос на последните случувања кога ви пиеја крв или забиваа нож во грб. Причини за овие промени на личноста не мора да постојат, бубачките во нивните глави се доволни сами за себе.

Ако сакате да имате темпирана бомба во својата близина, која редовно ќе ви експлодира во лице на секои неколку дена, повелете. Само не заборавајте да станете член на некој ловечки клуб, ќе ви треба пушка, порано или подоцна.

Клик на Женски АНТИХОРОСКОП ве води на Лав.

http://5.9.225.129/~kukuriku/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-%D0%BB%D0%B0%D0%B2/

loading...