Женски АНТИХОРОСКОП | Стрелец

52607

Наивни кои одат на нерви.

Тажно е да се гледа како одат низ животот. Тврдоглаво одбиваат да разберат дека нивниот систем на вредности е целосно наивен и несоодветен и дека секогаш наебуваат (не во сексуална смисла). Човек би се запрашал во што се состои нивната работа со која се пробиваат напред?

Духовитоста и мудроста сигурно не. Не поседуваат упорност и дисциплина. Нивното тело и сексуалноста се нешто со што се запознати уште како деца на 11 години. А што се однесува до ракување со пари, тука се најлоши од сите. Едноставно немаат чувство за материјална вредност, или го имаат, но болно (најчесто умираат во беда и сиромаштија, сосема заслужено, но премногу доцна, што се однесува до луѓето околу нив).

Па зошто тогаш толку оптимизам и глупавата насмевка на нивното лице додека се извлекуваат од дупка полна со гомна само за да паднат во следната? Најверојатно веруваат дека помалку ги газат, бидејќи ја играат улогата на дворски шут и кловн кој ги забавува луѓето околу себе, но …

Сурова вистина е дека единственото нешто со кое се пробиваат напред е надежта во факторот среќа. Некои можат и знаат, а другите како нив, единствено нешто што можат е да се надеваат во среќата. Единствен начин и каде да стасаат да ја усерат до даска.

Луѓето сигурно многу повеќе би ги жалеле да не е толку женски сератори кои имаат уникатен талент да ви скокаат врз нервите. Таа упорност на Пресвета неспособна будала полна со “оптимизам” знае да излуди човека. Овие филозофски моралисти кои наведуваат еден куп глупости кои немаат никаква врска со животот и со умот знаат да ви ја превртат утробата.

Со жена стрелец, за рака ќе водите насмеано, наивно дете неспособно за живот. Не грижете се. Толку ќе ви ги разгазат нервите и трпението што во вас нема да има ниту трага на нежност или каење према нив кога ќе ја удрите со нешто по глава.

Клик на Женски АНТИХОРОСКОП ве води на Јарец.

http://5.9.225.129/~kukuriku/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-%D1%98%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%86/

loading...