Забавни ламби за храбри

562
Booking.com INT

Ламбите во форма на скелет се креирани од страна на дизајнерите Марсиа Зиа и Пол Стивен, кои воедно ја имаат основано и компанијата „Зиа-Привен“ во 1999 година, и од тогаш работат на креирање на најинтерсните светлосни инсталации. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Нивниот најнов производ, кој е наречен „Филипе“ претставува осветлување во облик на скелет кој поседува абажур наместо глава.

Секоја од ламбите од колекцијата е дизајнирана со цел да изгледа како да позира и совршено со стилот се вклупува во сите модерни ентериери правејќи ги многу интересни.

%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b81

Ова единствено осветлување е достапно со сребрени, бронзени или целосно бели детали и црн или снежно бел абажур.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...