Замрзнаа водопадите на Нијагара | Фото

1772
Booking.com INT

Поради студениот бран што ја зафати Северна Америка, познатите водопади на Нијагара се целосно замрзнати.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во источните делови од северна Америка, и особено во областа на големите езера, температурите достигнаа и до минус 36 степени.

Жителите на некои од големите градови во овој регион, како Чикаго и Бафало, објавуваат неверојатни фотографии од нивните замрзнати градови.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...