„ЗАНЕТИ“ – Импресивен џебен часовник

758

Италијанскиот производител „ЗАНЕТИ“ ги избра човековите черепи како основа со своето ново часовничарско „чудо“, односно џебниот часовник едноставно наречен “Занети Скул“. Овој часовник не одговара на сечиј вкус, но тоа не е неговата цел. 

Овие часовници претставуваат рачно изработен череп украсен со природен тиркиз и 18 каратно злато. Черепот е изработен од сребро или бакар, а опремен е со швајцарски кварцан механизам.

Белета и црната верзија на овој часовник се подеднакво воодушевувачки.

Секако „Занети Скул“ моделот е едиција во ограничено издание, но се уште не се дадени информации за неговата цена и достапноста.

loading...