Златен „Ајфон 7“ со ликот на Доналд Трамп

895
Booking.com INT

Руската компанија „Кавиар“ одлучи да му оддаде почит на новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп, со креирање на „Ајфон 7“ кој е декориран со неговиот лик во златна боја. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

За љубителите на овој модел на телефон и на Доналд Трамп ова се секако добри вести.

Позлатениот телефон на неговата позадина го содржи портретот на Трамп со дополнителни златни детали и логото на компанијата.

Имено, освен за победата на Трамп, може да се каже дека овој телефон ги претставува подобрените односи меѓу Русија и САД.

%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%b0%d1%98%d1%84%d0%be%d0%bd-72-001

Телефонот со ликот на Трамп е достапен во продажба и може да се купи по цена од 3.100 долари.

%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%b0%d1%98%d1%84%d0%be%d0%bd-73-001

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...