Златен сеф во чест на златната треска

727
Booking.com INT

Португалската компанија „Бока до Лобо“ го креираше „Millionaire Luxury Safe“.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Рамката на овој сеф е изработена од полиран месинг додека фиоките во внатрешноста се изработени од чисто махагони дрво и обложени со луксузна ткаенина.

Така овој сеф изгледа како да е изработен од чисто злато, меѓутоа таков изглед всушност му дава позлатата што е додадена за уште поекстравагантен изглед.

Цената на овој сеф што поседува безбедносен систем опремен со тајна шифрирана комбинација, изнесува 41,630 долари.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...