И мачките имаат чувства | Видео

1510
Booking.com INT

Мачка утешила расплакано девојче и со тоа докажала дека и тие имаат чувства.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Иако многумина мислат дека мачките се бесчувствителни и тврдоглави суштества, постојат многу приказни кои ги негираат таквите предрасуди. Оваа е една од нив.

Луѓето често велат дека мачките ја гледаат само својата корист и дека ќе ги сакаат своите сопственици само тогаш кога треба да ги нахранат.

Но, со сигурно тоа не е така. Ова маче докажало дека членовите на нејзиниот род имаат чувства. Тие често чувствуваат и она што ние не сме во состојба да го чувствуваме. Ова маче се обидело да ја утеши својата мала пријателка и на тој начин го разнежи целиот свет.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...