Има 24 години и 300 килограми | Погледнете ја нејзината трансформација по Gastric bypass | Фото/Видео

3356
Booking.com INT

Amber Rachdi од Орегон, отсекогаш имала проблеми со вишокот килограми. Таа се мачела со вишокот килограми, но не настојувала да ја намали тежината.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Уживала во јадењата, навистина со текот на времето претерала, и тоа малку повеќе. Во еден момент вагата покажувала огромни 300 килограми.

Тогаш повеќе не можела да се грижи за себе, па одлучила да им се врати на родителите, кои сакале да ѝ помогнат.

Веќе станала свесна дека повеќе не може да живее така, а нејзиното момче ја поддржувало во губењето килограми.

Таа била зависна од електричната количка, а куќата ја напуштала само за да купи храна. Дебелината не ѝ влијаела само физички, туку и психички била скршена.

Емисијата Мојот живот со 300 КГ е она што ѝ било потребно. Се пријавила за тоа шоу, кога веќе јадела четири оброци дневно.

Многу сакала слатки, а со момчето не спиела, бидејќи била премногу дебела. Потоа ѝ предложиле да ѝ инсталираат гастричен бајпас, многу ризична операција на која се согласила.

Пред операцијата таа морала да ја намали својата тежина за 10 килограми. Погледнете ја нејзината трансформација за година дена по операцијата.

Споделете со вашите пријатели … !!!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...