Како е да си мајка низ смешни илустрации

2126
Booking.com INT

Некои велат дека да се биде претседател е најтешката работа на светот – но тие се или мажи или сеуште немаат деца!

Bitcoin Exchange CEX.IO

Натали Јомар, француски уметник секако не се согласува со ова. Според неа нема ништо потешко од чување на дете и за да го докаже тоа, таа создаде разиграни и искрени илустрации.

Од огромни промени на телото до неможноста мирно да отиде во бањата, Натали вклучи многу тешкотии со коишто жените се соочуваат низ различните фази на мајчинството и тоа е вистинско будење за секој што ги потценува мајките.

Па, погледнете ги сликите и известете не во коментари дали се согласувате дека мајчинството е најодговорната “работа” и во кои од нив најмногу се пронаоѓате.

Извор: boredpanda/blog.zona.mk

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...