Како се јаде кивано?

4066
Booking.com INT

Киваното, кое потекнува од пустината Калахари, познато е уште и како бодликава диња, афричка бодликава краставица, желе диња.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Кога ќе узрее, има вкус на мешавина од краставица, киви и банана.

Откако ќе си набавите една од овие интересни овошки еве како треба да започнете да ги конзумирате.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...