Камионџии помогнаа да се спречи обид за самоубиство | Видео

1055
Booking.com INT

Полицијата во американската сојузна држава Мичиген спречи самоубиство од надвозник на автопатот 696 благодарение на солидарноста на локалните камионџии, кои се паркираа под надвозникот за да го ублажат падот.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Полицијата морала бргу да реагира откако добиле дојава дека човек стои на надвозникот и се заканува со самоубиство. Полицајците повикале група локални камионџии, кои се паркирале под надвозникот, со што значително ја намалиле височината од која би паднал човекот.

Планот вродил со плод, и набргу по постројувањето на камионите, човекот се предомислил и се симнал долу.

Лос Анџелес, 24 април 2018 (МИА)

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...