Кога треба да ги исфрлиме искинатите фармерки од плакарите

1101
Booking.com INT

Оние кои ја следат модата, во големо мнозинство сметаат дека момчињата и девојките кои ќе наполнат 40 години, треба да престанат да носат искинати фармерки или патики со шарени натписи. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Анкетата е направена во трговскиот центар Хамерсон, во Бирмингем. За некои пак, тие модни детали се „забранети“ на 37 години.

Според истата анкета, жените треба да заборават на кусите здолништа веќе на 39 години, а за плитките бикини – границата е на 40-годишна возраст.

Испитаниците биле најкатегорични во однос на „исецканите“ дводелни костими за капење.

A, 28 проценти сметаат дека жените не треба да ги облечат по 40-та година. За 17 од испитаниците, пак тоа се спортските парчиња облека.

Што се однесува до мажите, според 18 отсто од испитаниците, тие не треба да носат кожени јакни, спортските патики и дресови по 40-та година.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...