Колекцијата „Иники“ на „Адидас“ станува побогата за жолти патики

714
Booking.com INT

По разните летни нијанси, „Иники“ патиките на „Адидас“ добија нов сјај.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Најновата верзија на популарните патики доаѓа во жолта боја и изгледаат одлично. Се очекува патиките „Голденроуд“ во продажба да се најдат кон крајот на летото, а малопродажната цена треба да биде 120 долари.

„Адидас“ оваа година објави дека патиките на „Иники“ колекцијата ќе бидат достапни во црвена и сива боја, како и во комбинација со зелена и виолетова, но сега колекцијата е збогатена со уште една боја.

Цената е иста за сите патики.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...