Колиба скриена во природата

489
Booking.com INT

Во местото Скајкомиш во американската сојузна држава Вашингтон се наоѓа една необична колиба за изнајмување.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Таа е идеална за љубителите на риболов, пешачење, возење велосипед и скијање.

Колибата е опремена за сместување на осум луѓе, кои можат да спијат во пет кревети.

Кујаната исто така е целосно опремена.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...