Промоција на концептот Lexus UX во Париз | Фото/Видео

769
Booking.com INT

На Саемот за автомобили во Париз беше претставен концептот Lexus UX кој навестува нов дизајнерски јазик на Lexus, како од надвор така и во внатрешноста. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Лексус на овогодишниот Саем за автомобили во Париз го претстави концептот под името UX, а откако претходно објави една фотографија од екстериерот, објавен е и рендер за внатрешноста. Зад воланот се прикажуваат информации во вид на холограм.

Странични ретровизори нема, бидејќи наместо нив поставени се камери.

lexus-ux2-001

Концептот изгледа атрактивно и впечатливо благодарение на својот дизајн, а му недоставува и Б столб. Тој најавува продукциски модел кој веројатно ќе биде ривал на премиум кросоверот.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...