Кој најмногу доживува оргазам?

940
Booking.com INT

Резултатите од една нова студија покажуваат дека хомосексуално ориентираните лица се уште трпат омаловажување и дискриминација, но и дека во нешто се подобри од хетеросексуалците.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Студијата е направена со цел да се утврди зачестеноста на оргазмите во хетеросексуалните, бисексуалните и хомосексуалните врски.

Резултататите покажале дека геј лицата на своите партнери им овозможуваат најмногу оргазми.

Мажите хетеросексуалци доживуваат оргазам во 95 отсто од случаите, додека геј и бисексуалните мажи доживуваат во 89 отсто од случаите.

Интересно е дека 86 отсто од лезбејките секој пат кога имаат секс доживуваат оргазам, додека во хетеросексуалните врски само 65 отсто од жените доживуваат оргазам при сексуланиот однос.

Related image

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...